Steun van diverse fondsen voor realisatie Doarps-Eijn

Steun van diverse fondsen voor realisatie Doarps-Eijn

Voor de realisatie van de verbouwing en inrichting van sociëteit Doarps-Eijn kreeg de Stichting Verburgt-Molhuysen steun van diverse (lokale) fondsen. Dankzij onder meer het VSBfonds, Fonds Sluyterman van Loo, de Stichting A.C. van Deventer en de Gerben Seinen Stichting is er nu een minder validentoiltet, een traplift, is de oprit verhard en zijn er diverse (spel)materialen specifiek gericht op de gasten met geheugenproblemen zoals dementie. Ook kunnen we twee aangepaste fietsen aanschaffen: een duohometrainer met videointeractie en een zogenoemde Fun2go. Dankzij een bijdrage van enkele bewoners wordt volgende week een fietsroute door Oosterbeek gefilmd. Zo kunnen minder mobiele bewoners en gasten binnenkort in de Staetezaal virtueel genieten van de prachtige omgeving.