Martine Siemens exposeert in Doarps-Eijn tijdens Kunstroute Renkum 2014

Martine Siemens exposeert in Doarps-Eijn tijdens Kunstroute Renkum 2014

Fotografe Martine Siemens exposeert van 7 – 9 juni tijdens de Kunstroute Renkum 2014 villa in Doarps-Eijn. De tentoonstelling is op die dagen te bezoeken tussen 11.00 uur – 17.00 uur. Martine exposeert met haar vrije werk, dat bestaat uit een serie kinderportretten op bijzondere buitenlocaties. Naast het beeldmateriaal wordt tijdens de expositie gebruik gemaakt van geluidsfragmenten en andere items die aansluiten bij de foto’s. In combinatie met de unieke plek, waar de foto’s in verschillende ruimtes hangen, kunnen de beelden niet alleen bekeken, maar ook beleefd worden.De toegang is gratis. Voor het bezoeken van de expositie door mindervaliden wordt gebruik gemaakt van een traplift. Meer informatie over de kunstenaar op www.martinesiemens.nl