Vrijwilligers Groen Verbindt ontvangen rood-groen lintje

Vrijwilligers Groen Verbindt ontvangen rood-groen lintje

Op 23 juni ontvingen de initiatiefnemers van ons buurtproject Samen Scheppen: Groen Verbindt van het bestuur van GroenLinks een rood-groen lintje. Samen met de Dierenambulance en Jeroen Zwart, een inwoner van de gemeente die zich al jaren inzet voor onder meer mensen met een beperking, doelgroepenvervoer, natuur en stemkastjes voor blinden, werden we op deze mooie middag, met onze eigen tuin als decor, in het zonnetje gezet. Rode en groene lintjes worden jaarlijks, rond de internationale dag van de duurzaamheid, uitgereikt aan personen en organisaties die opvallende duurzame en sociale initiatieven ontplooien. In Samen Scheppen: Groen Verbindt werkt Verburgt-Molhuysen Staete samen met het Dorpsplatform Oosterbeek en Renkum voor Elkaar. Inmiddels zijn in dit project ook diverse buren en moestuiniers steunpilaren die zorgen voor het onderhoud van de tuin en het ondersteunen van ontmoetingen tussen buren en bewoners. Voor het project Groen Verbindt is een speciale facebookpagina.