Groen Verbindt Burendag op 22 september in de Benedentuin

Groen Verbindt Burendag op 22 september in de Benedentuin

Op 22 september vieren we voor de tweede keer Burendag in de tuin van Verburgt-Molhuysen Staete. Dit doen we met alle partners in het project Groen Verbindt. Dit project startte in 2016 en heeft als doel de tuin te ontwikkelen tot een plek waar buren en bewoners elkaar ontmoeten. Dit jaar willen we graag onze Benedentuin laten zien. Tussen 14.00 uur – 18.00 uur is iedereen welkom rondom de jeu de boulebaan en het prieel. De hele tuin is toegankelijk, maar op deze plek serveren we wat lekkers, zijn er kraampjes van buren die mooie spullen verkopen, is Erik van de Gronden van Henk’s pluktuin aanwezig met de oogst van dit seizoen. Kom even langs, speel jeu de boules, maak kennis met elkaar en loop een rondje door de tuin om te kijken bij de moestuinen in de Boventuin of een boek te ruilen in de minibibliotheek.