De tuin lenteklaar tijdens NL Doet

De tuin lenteklaar tijdens NL Doet

Al drie jaar werken we aan een gezellige, mooie buurttuin tussen Utrechtseweg en Schelmseweg, op het terrein van Verburgt-Molhuysen Staete. Velen kennen de tuin van het project Samen Scheppen:Groen Verbindt. Afgelopen jaar verrees er een pluktuin op hoogte, kwamen er talrijke bankjes en werd een fruitboomgaard aangepland. In 2019 gaan we verder wordt plaats gemaakt voor een bessen-pluktuin. We gebruiken deze editie van NL Doet om alles in de boventuin spic en span te maken en de grond te bewerken zo dat straks de bessenstruiken geplant kunnen worden. Maar bovenal trappen we het nieuwe tuinseizoen in de buurt samen af. We starten om 10.00 uur onderbreken we de werkzaamheden om 12.00 uur om samen met de bewoners van Verburgt-Molhuysen Staete samen te lunchen.Meld je aan via https://www.nldoet.nl/klus/de-buurttuin-groen-verbindt-lenteklaar-en-geniet-van-de-eerste-burenkoffie?fbclid=IwAR03VsDaNIqp7KFecK1r9Ss7SkhU7T5rQu6TVhxAJC0-TY-1hPeU1928sHQ.