Sociëteit Doarps-Eijn bestaat deze week vijf jaar

Sociëteit Doarps-Eijn bestaat deze week vijf jaar

Deze week is het vijf jaar geleden dat we in Doarps-Eijn begonnen met dagbesteding voor mensen met dementie. We startten in 2014 met een kleine groep gasten op drie dagen in de week. Nu, in 2019 ontvangen we dagelijks een inspirerende groep mensen uit de gemeenten Renkum, Wageningen, Arnhem en soms zelfs ver daar daarbuiten. We ondernemen overdag veel verschillende activiteiten maar wat opvalt is dat onze gasten het vooral prettig hebben met elkaar. Iedere dag is er één vol verhalen en gesprekken. Bij de zorg voor onze gasten werken we samen met vrijwilligers en professionals uit thuiszorg, casemanagers dementie, vrijwilligers en stagiaires van diverse opleidingen. Wat is Doarps-Eijn een prachtige plek om te werken!