Organisatie

Het park en de villa’s aan de Utrechtseweg zijn eigendom van de Verburgt-Molhuysen Stichting.

De Verburgt-Molhuysen Stichting houdt nog steeds toezicht op de oorspronkelijke opdracht die mevrouw Verburgt-Molhuysen meegaf: het bieden van huisvesting voor ouderen in Oosterbeek. De Stichting zelf heeft geen medewerkers. Bij de twee uitvoeringsorganisaties werken bijna 60 mensen, voornamelijk in de zorg en facilitaire dienstverlening. Verburgt-Molhuysen Staete verhuurt 35 appartementen en dagelijks zijn er 12 mensen welkom voor dagbesteding.

Bewoners van Verburgt-Molhusen Staete sluiten een huurovereenkomst met de gelijknamige organisatie en kopen naar wens in bij Verburgt-Molhuysen Zorg bv. Deze biedt zorg op basis van contracten met zowel Menzis Zorgkantor (VPT en MPT), WMO (gemeente Arnhem, Renkum en Wageningen) en een eigen bijdrage.

De kracht van onze dienstverlening ligt, naast ons eigen zorgteam, in de keten van samenwerkingspartners. Voor specialistische zorg voor bewoners werken we bijvoorbeeld samen met de specialisten ouderengeneeskunde van Opella. Zij ondersteunen bij de zorg voor hen de diverse huisartsen in de gemeente Renkum. De gemeente valt onder twee ketens voor dementiezorg: Arnhem en Veluwe-Vallei. Daarom werken we samen met diverse casemanagers dementie met een breed verzorgingsgebied. Daarnaast is Verburgt-Molhuysen Zorg bijvoorbeeld lid van de de Gelderse Werkgeversvereniging WZW.

Wilt u kennismaken of heeft u een zorgvraag?
Wij heten u van harte welkom