Bijeenkomst ODENSEHUIS Gelderse Vallei op 13 maart 2014

Bijeenkomst ODENSEHUIS Gelderse Vallei op 13 maart 2014

Op donderdagavond 13 maart 2014 vindt in de Remonstrantse Kerk in Oosterbeek een bijeenkomst plaats over ouderen en dementie. Om 19.00 uur is de deur open en vanaf 19.30 uur start het programma. Op deze avond wordt informatie gegeven over de mogelijkheden en samenwerking  van Verburgt-Molhuysen en het Odensehuis. Daarnaast is er een spreker: Joke Bos, van oorsprong fysiotherapeute en bewegingstherapeute, is mede-oprichter en coördinator van het  Amsterdamse Ontmoetingscentrum. Haar thema is dat je  mensen met dementie soms moet uitdagen in wat nog kan en hoe. Daarnaast het belang van de aanwezigheid van de mantelzorger bij de begeleiding van de mensen met dementie. Wat betekent  dit voor de mantelzorger. Joke stelt vaak: ‘Mensen met demetie moet je soms uitdagen. Probeer op de grens te gaan zitten van wat nog kan, dat is léven. ‘ De toegang is gratis.