Wonen

Bij Verburgt-Molhuysen Staete woon je zelfstandig en veilig in een mooie omgeving. Ook als u meer zorg nodig heeft, uw geheugen u af en toen in steek laat, of als u op een andere manier afhankelijk bent van (thuis)zorg kunt u bij ons blijven wonen. Als de zorgvraag toeneemt bieden wij de mogelijkheid te verhuizen naar een meer besloten woonvorm terwijl tegelijkertijd de vertrouwde mensen u blijven begeleiden.

Zelfstandig wonen

Iedereen woont in een eigen appartement, ingericht met eigen meubels en dierbare zaken. De veertien appartementen in villa Verburgt en het Staete-gebouw bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en berging. Ze verschillen onderling in grootte, ligging en uitzicht. Alle appartementen hebben een terras of balkon, er is een persoonlijk alarmeringssysteem en een video-intercom. In de grote parktuin met verschillende terrassen kunt u heerlijk buiten zitten of wandelen. Onze Staetezaal, met een kleine bibliotheek, geeft ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Bewoners kunnen de gezellige zaal bovendien gebruiken voor het vieren van bijvoorbeeld een verjaardag.

Beschermd wonen

Villa Molhuysen is een kleinschalige, beschermde woonomgeving voor mensen met een zwaardere zorgvraag. Er zijn twaalf appartementen met een zit-slaapkamer en een eigen badkamer. De oppervlakte varieert van 30 m² tot 40 m². Op de bovenverdieping bevinden zich drie grotere appartementen met een aparte slaapkamer.

Deze beschermde woonvorm heeft twee huiskamers, waarvan één met eetkeuken. Vanuit de andere woonkamer bereikt u een besloten deel van de tuin. Voor de veiligheid van bewoners wordt beperkt gebruik gemaakt van domotica zoals bewegingsmelders en persoonlijke alarmeringssystemen. De Wet Bopz is in deze villa niet van toepassing. Dat betekent dat (voor)deuren niet zijn afgesloten en bewoners zich vrij naar buiten kunnen begeven.

Meer informatie over wonen

Extra service

Het team van Verburgt-Molhuysen Staete biedt op verzoek allerlei extra services die bewoners en mantelzorgers kunnen ontlasten.

 

Financiën

Bewoners van Verburgt-Molhuysen Staete huren een appartement in één van de villa’s of het Staetegebouw. De prijs per maand hangt af van de grootte en de ligging van het appartement.

 

Wilt u kennismaken of heeft u een zorgvraag?
Wij heten u van harte welkom