Zorg en méér

Het team van Verburgt-Molhuysen Staete biedt op verzoek allerlei extra services die bewoners en mantelzorgers kunnen ondersteunen. Veel van deze extra services worden gefinancierd vanuit een zorgindicatie.

Natuurlijk doen wij voor bewoners reparaties aan eigendommen en adviseren we bij vragen over gezondheid of de financiering van wonen en zorg. De was kan in ons beheer worden uitbesteed aan een vertrouwde wasserij. De kapper, de pedicure en de schoonheidsspecialiste komen aan huis. De meeste bewoners eten hun lunch en avondmaaltijd gezamenlijk. Onze eigen koks bereiden dagelijks twee verschillende driegangenmenu’s.

Veel bewoners van Staete en Verburgt bezoeken één of meerdere dagen per week Doarps-Eijn. Dit is onze sociëteit voor mensen met (beginnende) dementie.

Naast de gezamenlijke maaltijden is er dagelijks een mogelijkheid om samen koffie te drinken en aan het einde van de middag bij elkaar te komen voor thee of een borreltje, er gemeenschappelijke activiteiten rondom bijvoorbeeld bewegen en muziek en organiseren we lezingen en concerten.

In Villa Molhuysen is er tussen 8.00 uur – 21.00 uur altijd aan woon-assistent aanwezig die de bewoners daar begeleidt met de maaltijden en zorgt voor activiteiten. Ook is er een vaste activiteitenbegeleider die zorg voor groeps-activiteiten en individuele begeleiding.

Wilt u kennismaken of heeft u een zorgvraag?
Wij heten u van harte welkom