Werkwijze

Bij Verburgt-Molhuysen Staete geven we samen een mooie geschiedenis een modern vervolg. Wat bij zeventig jaar geleden begon als een pension voor alleenstaande dames van gereformeerde huizen en gegoede stand is nu een modern woonzorgcentrum waarin  we proberen het goede te behouden en tegelijkertijd op innovatieve wijze om te gaan met de uitdagingen in de zorg.

Medewerkers

Ruim zestig medewerkers vormen het hart van ons huis. De villa’s kunnen nog zo mooi zijn, het park zo groen en sfeervol, het gaat in een organisatie als de onze uiteindelijk om de kwaliteit van zorg en dienstverlening. De kleinschaligheid maakt dat je elkaar gemakkelijk leert kennen en dat er dagelijks vertrouwde gezichten aanwezig zijn, zowel op kantoor, in de keuken en de huiskamers als in het thuiszorgteam.

Vrijwilligers

Vrijwilligers vormen bij Verburgt-Molhuysen een belangrijk onderdeel van de teams zorg en welzijn. We zijn altijd op zoek naar betrokken mensen die enthousiast zijn zich in te zetten voor kwetsbaren ouderen. Dat kan met een specifiek talent of bijzondere interesse in bijvoorbeeld muziek, voorlezen, natuur of sport. Ook mensen die op een vaste dag of dagdeel in de week het team willen versterken zijn meer dan welkom. De werkzaamheden tijdens de dag bestaan uit het ondersteunen of begeleiden bij activiteiten, de maaltijd, wandelen, spelletjes doen en het bieden van een luisterend oor aan gasten en bewoners. Ervaring in de zorg is zeker geen vereiste.

Meer informatie

Dementiezorg

Dementie is voor veel van onze bewoners een belangrijk ziektebeeld. Om hen optimaal te kunnen begeleiden is opleiding en samenwerking van groot belang.

 

Stagiars

De leerlingen van nu zijn de zorgverleners van de toekomst. Daarom maken we veel tijd vrij voor het begeleiden van stagairs op verschillende niveaus en vakgebieden.

 

Wilt u kennismaken of heeft u een zorgvraag?
Wij heten u van harte welkom