Nieuws

Dierbare collega Rina Wester met pensioen

Gepubliceerd op: 29 jun 2022

Gisteren namen we afscheid van onze collega Rina Wester. Rina gaat met pensioen na meer dan twintig jaar bij Verburgt-Molhuysen Staete te hebben gewerkt als verzorgende. Het was voor ons ook een zonnig en gezellig weerzien met allerlei oud collega’s die langs kwamen om het afscheid luister bij te zetten. Voor alle jonge collega’s was het leuk om de verhalen over voormalige bewoners en tradities van vroeger te horen.

Familiemiddag als afsluiting Amerikaanse week

Gepubliceerd op: 29 jun 2022

Tot op het laatst liet de buienradar ons in het ongewisse, maar precies om 15.00 uur brak de lucht open en konden we onze familiedag voor medewerkers, het sluitstuk van de Amerikaanse week, vieren onder een strak blauwe hemel. Live muziek, een illusionist, een Amerikaanse foodtruck en heel veel vrolijke mensen en kleine kinderen maakten het tot een middag om nog lang aan terug te denken.

Clienttevredenheid blijft goed

Gepubliceerd op: 01 jun 2022

Dit voorjaar voerden we een cliënttevredenheidsonderzoek uit onder onze bewoners met een zorgindicatie. Ondanks de moeilijke jaren met restricties rondom Covid-19  zijn blij dat onze bewoners onze zorg, maar ook het wonen bij ons steeds weer hoog blijven waarderen. We danken alle medewerkers en onze samenwerkingspartners in de zorg voor hun inzet en vermogen om steeds weer te blijven verbeteren.