Nieuws

Samenwerken met ENJOY&Learn: lekker eten voor ouderen

Gepubliceerd op: 15 jan 2020

Het nieuwe jaar is voor de bewoners van Verburgt-Molhuysen Staete goed begonnen. We startten een samenwerking met ENJOY&Learn, een sociaal maatschappelijk initiatief van Stephanie en Kumar Poot. Thuisbasis is hun restaurant #ENJOYenLearn op de Geitenkamp. Maar vanaf deze maand zijn ze ook vier avonden in de week in de keuken van Verburgt-Molhuysen te vinden. Bij ENJOY&Learn ontwikkelen leermeesters talent bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van Verburgt-Molhuysen Staete voor bewoners, familie, medewerkers, buren en vrijwilligers lieten de medewerkers van ENJOY&Learn al een staaltje van hun kookkunst zien.

Kerstdiner voor bewoners, vrijwilligers en medewerkers

Gepubliceerd op: 21 dec 2019

Een flinke bui af en toe mocht de pret niet drukken, afgelopen vrijdagavond. Atelier de Beleving kookte voor onze bewoners, vrijwilligers en medewerkers buiten een kerstdiner. Met behulp van diverse vuurtjes en een rookoven toverden de koks een heerlijke maaltijd uit de ketels. Zingende kok Jan zorgde met zijn gitaar en accordeon voor extra sfeer. Het grootste compliment: er was niets meer over van al het heerlijks. Dat hadden ze nog nooit meegemaakt.

In kerststemming met rustige activiteiten

Gepubliceerd op: 16 dec 2019

Met onze bewoners en gasten in Doarps-Eijn leven we toe naar de feestdagen. Onze medewerkers maken voor iedereen een passend programma . Samen luisteren we naar sfeervolle muziek, kijken naar mooie versieringen, genieten van lekker eten of deelnemen aan rustige activiteiten. Wie wil gaat in kleine groepjes er op uit: naar een kerstmarkt, Intratuin of voor een heerlijke winterwandeling.