Nieuws

Sfeervol hoogtepunt in onze Engelse Week

Gepubliceerd op: 07 nov 2019

De high tea van vanmiddag voor bewoners en gasten van Doarps-Eijn vanmiddag was een groot succes. Collega’s en bewoners hadden veel van de heerlijke hapjes en drankjes zelf. Olaf Borsboom zorgde voor passende muziek.

Gelderse campagne Ontdek de Ouderenzorg

Gepubliceerd op: 04 nov 2019

De Gelderse werkgevers in de ouderenzorg presenteerden onlangs de campagne Ontdek de ouderenzorg. Op alle mogelijke manieren inspireren zij potentiële nieuwe collega’s een kijkje te nemen in hun organisaties. Werken met kwetsbare ouderen is zoveel meer dan zorgen alleen. Dankzij de vele extra miljarden die worden in geïnvesteerd is de ouderenzorg op dit moment dé plek waar je als medewerker kunt groeien, ontwikkelen en je talenten kunt inzetten op een manier die bij je past. Verburgt-Molhuysen Staete sluit zich aan bij de campagne en hoopt op deze manier haar steentje bij te dragen aan voldoende collega’s voor nu en in de toekomst.

Regen deert ons niet tijdens groene Familiedag

Gepubliceerd op: 08 okt 2019

Vrijdag 4 oktober was onze jaarlijkse familiedag. Dit jaar kozen we voor het thema ‘Groen’. Het weer werkte natuurlijk niet echt mee maar niemand liet zich afschrikken door een beetje regen! Met dank aan de vrijwilligers van de IVN Zuidwest Veluwezoom, de Wereldwinkel Oosterbeek en heel veel collega’s werden bewoners en hun familie verwend met heerlijke hapjes en drankjes en inspirerende activiteiten.