Nieuws

Samen aardbeien oogsten in de Boventuin

Gepubliceerd op: 18 jun 2019

Vandaag konden we aardbeien oogsten in de Boventuin. Bewoners en gasten van Doarps-Eijn plukten vanmiddag samen en de oogst werd direct verwerkt in een heerlijke ijscoupe. De aardbeien-pluktuin is een nieuw onderdeel van de gezamenlijke moestuin die voor het grootste deel door bewoners van de Mariënborgh wordt onderhouden. Waar vind je zulke buren?

Dinsdag-ochtend wandelgroep slaat vleugels uit

Gepubliceerd op: 11 jun 2019

Een delegatie van de dinsdag-ochtend wandelgroep Oosterbeek kwam vandaag afscheid nemen. Een jaar lang gebruikten zij onze Staetezaal als uitvalsbasis voor tochten door weer en wind. Bijeengebracht samen met de Buurtsportcoaches vormden zij voor onze bewoners een vertrouwd en gezellig punt op de dinsdagochtend. Zij slaan hun vleugels uit en lopen steeds langere afstanden. Wat een mooi voorbeeld van hoe bewegen in een groene omgeving kan verbinden. We gaan iedereen missen. Altijd welkom terug!

Bewegen op muziek onderleiding van Marianne de Pagter

Gepubliceerd op: 06 mei 2019

In het kader van het programma Waardigheid en Trots maken we iedere maand een feestje op de maandagmiddag. Dat doen we met Marianne de Pagter van dansschool MGDance uit Wageningen. Marianne zorgt met haar programma Grenzeloos Bewegen dat onze bewoners en gasten van dagbesteding Doarps-Eijn genieten van vrolijke muziek en ervaren dat dansen altijd (nog) mogelijk is.