Over ons

‘Ik fiets er iedere dag langs maar heb nooit geweten dat het zo mooi is.’ Het best bewaarde geheim van Oosterbeek, zo is nog steeds de reactie van veel mensen als zij ons bezoeken. En inderdaad, maar weinig Oosterbekers wisten vroeger wat er zich op het landgoed en in de villa’s nu eigenlijk afspeelde. De afgelopen jaren hebben we de deuren letterlijk en figuurlijk opengegooid en onze tuin is steeds meer een sociaal punt voor de buurt.

Lokaal en kleinschalig

Verburgt-Molhuysen Staete is een zelfstandige, lokale organisatie voor wonen en zorg voor ouderen. We koesteren de kleinschalige manier van werken en we merken dat mensen zich juist daarom bij ons thuis voelen. Veel medewerkers wonen in de buurt en veel bewoners kennen ons omdat hun vader of moeder of een ander familielid hier ooit woonde. We bieden niet alleen zorg aan onze eigen bewoners maar leggen steeds vaker de verbinding met de buurt, het dorp en de gemeente en geven zo een mooie geschiedenis een modern vervolg.

Langer thuis

Ouderen wonen steeds langer thuis. Dat ‘moet’ van de overheid, maar is ook een uitdrukkelijke wens van mensen zelf. Verburgt-Molhuysen ziet deze ontwikkeling als een kans om, samen met anderen, zorg te verlenen die ouderen hierbij ondersteunt. De sociëteit voor mensen met dementie, Doarps-Eijn is hiervan een voorbeeld.

Meer informatie

Organisatie

Het park en de villa’s van Verburgt-Molhuysen Staete zijn nog steeds eigendom van de Stichting Verburgt-Molhuysen, voortkomend uit de nalatenschap van de naamgeefster.

 

Bestuur

Voor het bestuur van Verburgt-Molhuysen Staete is er een betrokken en lokaal gewortelde Raad van Toezicht en een Raad van Commissarissen.

 

Wilt u kennismaken of heeft u een zorgvraag?
Wij heten u van harte welkom