Stagiaires doen ervaring op bij Verburgt-Molhuysen Staete

Stagiaires doen ervaring op bij Verburgt-Molhuysen Staete

Al van oudsher is Verburgt-Molhuysen een plek waar leerlingen van mbo-opleidingen Zorg- en Welzijn hun stages lopen. Steeds vaker is er ook plaats voor studenten en leerlingen van andere opleidingen. Het afgelopen jaar liepen studenten van bijvoorbeeld Maatschappelijke en Culturele Vorming (CMV) en Creatieve Therapie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen hun eerste- en tweedejaars stage. Daarnaast verwelkomden we leerlingen van onder meer JP Heije uit Oosterbeek en Koninklijke Kentalis voor snuffelstages en diverse leerlingen van het Dorenweerth College voor hun maatschappelijke stage. We hopen op deze manier jongeren te laten ervaren dat werken in de zorg voor ouderen inspirerend en bijzonder is!