Tentoonstelling Groen Verbindt geopend

Tentoonstelling Groen Verbindt geopend

De Kunstroute Renkum 2016 vormt de aftrap van de bijzondere buitenexpositie Groen VerbindtMartine Siemens fotografeerde bekende en minder bekende Oosterbekers in hun geliefde groene omgeving. De foto’s zijn vanaf 4 juni te zien in de tuin van Verburgt-Mohuysen Staete. Schrijfster Bianca Hendriks maakte bij de foto’s bijzondere prozagedichten. De tentoonstelling is tot en met 31 augustus dagelijks vrij toegankelijk tussen 10.00 uur – 17.00 uur. Ingang: Utrechtseweg 33 in Oosterbeek, bij het houten informatiebord. Daar vindt je ook de tentoonstellingsbrochure waarin de gedichten te lezen zijn en de route door de tuin is aangegeven. De tentoonstelling is helaas niet overal goed toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.