Feestelijke kerst- en oud en nieuwvieringen

Feestelijke kerst- en oud en nieuwvieringen

Afgelopen weken stonden voor onze bewoners, onze gasten in Doarps-Eijn, medewerkers en familie in het teken van sfeervolle activiteiten en vieringen. Zo gingen we met alle bewoners en medewerkers naar de Concertzaal in Oosterbeek voor het jaarlijkse kerstdiner, zong en speelde Olaf Borsboom kerstliederen, maakten we kerststukjes, was er een smakelijke kerstbrunch op eerste kerstdag en bakten bewoners samen met medewerkers van de keuken oliebollen en appelflappen. Afgelopen zondag verwelkomden we bijna honderd bewoners, familie, medewerkers, vrijwilligers en buren tijdens een geanimeerde nieuwjaarsreceptie. We keken samen terug op een jaar met veel (gezamenlijke) activiteiten, waaronder die in het kader van het programma Groen Verbindt. Ook voor volgend jaar staan er weer veel nieuwe projecten en activiteiten op de planning waarvoor we, vanuit Verburgt-Molhuysen Staete, het contact met de buurt en onze buren verder gaan uitbouwen.