Onvergetelijke rondleiding in museum Het Depot

Onvergetelijke rondleiding in museum Het Depot

Op Goede Vrijdag namen enkele van onze gasten uit Doarps-Eijn, samen met hun partner deel aan een speciale rondleiding in het Wageningse museum Het Depot.  Geïnspireerd op het programma Onvergetelijk Stedelijk werkt Het Depot aan een programma voor mensen met dementie. Activiteitenbegeleidster uit Doarps-Eijn, Monique Henkelman helpt mee met het ontwikkelen van de  rondleiding door medewerkers inzicht te geven in wat dementie betekent en hoe mensen kunnen reageren. Afgelopen vrijdag was de eerste ‘proef’rondleiding, Het was voor alle deelnemers, van gasten en hun partners tot museummedewerkers een bijzondere ervaring. Ontspannen kunnen genieten van kunst, samen met degene die je dierbaar is, is het hoofddoel van deze rondleidingen. Het Depot wil deze rondleidingen vaker gaan organiseren.