Gezocht: verzorgende of verpleegkundige met ambitie

Gezocht: verzorgende of verpleegkundige met ambitie

Het nieuwe Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg biedt onze innovatieve zorgorganisatie ruimte extra te investeren in de zorg voor onze bewoners en gasten van de dagbesteding in Doarps-Eijn. Daarom zoeken we één of meerdere nieuwe collega’s die ons team Zorg & Welzijn vanaf dit voorjaar willen komen versterken. Werken bij Verburgt-Molhuysen Staete biedt je de mogelijkheid veel tijd te besteden aan onze bewoners en te groeien in je vak. We stimuleren iedereen opleidingen te volgen en bieden je daarvoor alle mogelijkheden. Ben jij ervaren in bijvoorbeeld somatische zorg en/of psychogeriatrie? Wil je daarnaast een deel van je uren werken als EVV’er of leerlingbegeleider? Neem dan contact op met Hieke de Zeeuw, telefoon 0263397220 of via h.dezeeuw@vmstaete.nl voor een kennismakingsgesprek.