Tuin op hoogte aangelegd

Tuin op hoogte aangelegd

In het kader van ons project Samen Scheppen – Groen Verbindt wordt op dit moment gewerkt aan een (pluk)tuin op hoogte. Een prachtige samenwerking in de buurt, waarbij steeds meer mensen aansluiten. Grote appelkisten zijn gevuld met aarde en (moestuin)planten. Alle uitgebloeide bollen van paas- en lentestukjes zijn verzameld en in de grond gestopt, ongebruikt tuinmeubilair uit garageboxen gehaald, afgestoft en in gebruik genomen. Dagelijks zijn er mensen te vinden bij het tuinhuis die samen koffiedrinken, samenwerken en elkaar inspireren. Bewoners, vrijwilligers en familie worden tijdens hun wandelrondjes onthaald op een kopje koffie. Op een kaal grasveld wat vroeger het domein was van vogels en een enkel konijn, ontstaat nu een echte buurt. Binnenkort komt burgemeester Schaap kijken tijdens haar rondrit met het Dorsplatform Oosterbeek.