Sport- en beweegdag voor ouderen op 4 september

Sport- en beweegdag voor ouderen op 4 september

Op dinsdag 4 september 2018 kunnen ouderen in Oosterbeek kennismaken met allerlei soorten beweeg- en sportmogelijkheden: tai chi, dansen (op je stoel), slowsport, fietsen op een duofiets, wandelen over een korte afstand, sporten op een groot scherm, jeu de boules en valpreventie. Diverse organisaties en beweegprofessionals presenteren zich die dag in de tuin van Verburgt-Molhuyse Staete. Er is een ochtend- en een middagprogramma waarbij diverse workshops mogelijk zijn. Of iemand nu goed ter been is of juist wat minder: bewegen blijft belangrijk! Het programma is aangepast aan mensen met verschillende mogelijkheden. Je kunt als deelnemer eerst de kat uit de boom kijken of direct meedoen met een activiteit naar keuze. Er is voldoende begeleiding aanwezig. We maken er vooral een gezellige dag van en hopen ouderen te inspireren (samen) meer te gaan bewegen.

Het ochtendprogramma begint om 10.00 uur tot 12.15 uur. In de middag is het programma van 13.30 uur – 16.00 uur. Deelname is gratis. Voor voldoende drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Begeleiding en mantelzorgers zijn ook van harte welkom om mee te doen. Opgeven via groenverbindt@vmstaete.nl of tussen 9.00 – 13.30 uur via het telefoonnummer 026 3397220. Graag opgeven voor welke workshop belangstelling is en met hoeveel personen u komt.