Wij zoeken een aantal ervaren nieuwe collega’s

Wij zoeken een aantal ervaren nieuwe collega’s

2019 Wordt voor ons woonzorgcentrum een bijzonder jaar. In het kader van het nieuwe Kwaliteitskader voor de verpleeghuiszorg mogen we flink gaan investeren in nóg betere zorg. Daarom, én omdat een aantal gewaardeerde collega’s binnenkort gaat genieten van hun pensioen, zoeken we voor in het nieuwe jaar een aantal ervaren Verzorgenden en Verpleegkundigen. Wil jij écht tijd hebben voor zorg voor bewoners? Heb je zin om samen met ons het Kwaliteitskader mee vorm te geven? Ben jij een Verpleegkundige of Verzorgende IG met affiniteit met dementie en persoonsgerichte zorg? Dan komen we graag in contact met je. Bel of mail ons via 0263397220 of info@vmstaete.nl en vraag naar Hieke de Zeeuw of Corinne Weernekers.