We wensen iedereen een fijne zomer

We wensen iedereen een fijne zomer

Met deze eerste warme periode van het jaar luiden we bij Verburgt-Molhuysen Staete het zomerreces in. Bewoners zitten ’s avonds lekker op het terras, de eerste medewerkers gaan met vakantie en we genieten van de mooie tuin en alles wat bloeit, groeit en rond vliegt. Voor wat betreft sociale media gaan we er een poosje tussenuit. Je kunt niet altijd ‘aan’ staan. Telefonisch zijn we goed bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur – 14.00 uur.  Ook op kantoor is dan iemand aanwezig. Bel je buiten die tijden? Dan kan het zijn dat het wat langer duurt voordat er wordt opgenomen, of dat je op kantoor niemand treft. Via de mail kun je altijd bij ons terecht. We reageren dan zo snel mogelijk. Rondleidingen voor wonen bij Verburgt-Molhuysen Staete doen we weer vanaf medio augustus. Heeft u een vraag over dagbesteding? Het Team Doarps-Eijn werkt de hele zomer en verwelkomt u graag.